Yabancı Dil

Okul öncesi dönemde yabancı dil eğitimi, diğer dönemlere göre daha kolaydır. Uygun yöntemler kullanıldığında bu yaş aralığında yabancı dil öğretimi kolayca verilebilir. Zihinsel gelişimin en hızlı olduğu bu dönemi doğru şekilde değerlendirmeniz, yabancı dil de dahil pek çok öğrenme fırsatı sunmanız çocuğunuzun gelecekteki hayatını inşa etmenizde büyük rol oynayacaktır.
Çocuklarımızın, hızla gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilmeleri için en az bir yabancı dile ihtiyaçları vardır.

• Okulumuzda eğlenceli yabancı dil aktiviteleri, sinema gösterileri, drama çalışmaları, oyunlar ve yıl sonu gösteri çalışmaları yapıyoruz.
  • Ayrıca İngilizce Proje sınıfımızda da hayatın akışı içerisinde günlük konuşma pratikleri yapıyoruz.