Gözalıcı Eğitim Ortamı

Çocuğunuz için sağlanabilecek en optimize ortam

Kurumumuz Çocuklarımıza her yönden en iyi gelişim olanağını sunmak ve bilimin yanında ahlaki değerleri de öğretmek için Türkmenli Özel Eğitim İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde 2018 yılında Samanlık Mahallesi Vatan Cad. No:5 Tavas/DENİZLİ adresinde kurulmuştur.

2018 -2019 eğitim öğretim döneminde Samanlık Mahallesi Vatan Cad. No:5 Tavas/DENİZLİ Adresinde 5 kat 1400 m2 kapalı 300 m2 açık alanı olan kendine özgü uzman mimar ve eğitimci tasarımı olan müstakil binasında hizmet vermeye başlamıştır.

Okul öncesi eğitim ile

Okul öncesi dönemde problem çözme, güçlü ileişim becerileri, analitik düşünme, araştırmacı ve takım çalışması becerilerini geliştirerek ilkokula hazırlıklarını tamamlıyoruz.

Değerler Eğitimi ile

Çocuklarımıza mukaddesata hürmet, anne-babaya hürmet, doğruluk, dürüstlük, helal gıda hassasiyeti, yardımlaşma ve temel dini bilgilerimizi öğretiyoruz.

Bize Yazın

Uzman Eğitmen

Mutlu Ailemiz

Öğrencimiz

Amacımız; geleceğimiz olan çocuklarımızın bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, toplumda sağlam karakterli birer birey olarak yer almalarını sağlamaktır. Bu sebeple çocuklarımıza başta aile sıcaklığını aratmayacak sevgi dolu, güvenli ve hijyenik bir ortam sağlıyoruz. Sonrasında; deneme-yanılma, dokunma, gözlemleme ve keşfetme şanslarının olduğu bir öğretim metodu sunuyoruz.Ayrıca; çocuk gelişimi konusunda bilgili ve profesyonel öğretmenler yaş gruplarına göre çeşitli branş dersleri uygulamaktadır.

Sadece bir öğretim yuvası değil, eğitim ve gelecek nesilin en güzel şekilde yetişmesi Tavas Beyaz Zambak Anaokulumuzun temel felsefesidir.

Öncelikli hedefimiz Kendisi ve çevresiyle barışık, Üretken ve Özgüveni gelişmiş, Manevi değerlerini bilen, Toplumsal değerlere bağlı, Kendi haklarını savunurken başkalarının haklarını da koruyacak küçük hanımefendiler ve beyfendiler yetiştirmektir.

Neden Beyaz Zambak Anaokulları

Geleceğimizi emanet edeceğimiz cocuklarımızın, bilgili, ilim ve bilime yatkın, ahlaklı, edep ve terbiye çizgisini bilen, sosyal sorumlarının bilen ve aile hayatına önem veren, vatanını, milletini, bayrağını, devletini maddi ve manevi değerlerini, dinini, hak ve batılı, paylaşmayı, arkadaşlığı, dostluğu, kardeşliği en iyi şekilde öğrenmesi için çalışıyoruz.