Merak Edilenler

Neden Beyaz Zambak Anaokulu ?

Kurumumuz milli eğitim bakanlığına bağlı okul öncesi eğitim kurumudur.

Kurumumuz 05.09.2018 Tarihinde Eğitim Öğretime Başlamıştır.

Okulumuz 07.35 De Açılır, 18.00 Da Kapanır. Sınıf Öğretmenlerimizin Mesai Saati; 08.30-17.00 Arasındadır. Bu Saat Aralığının Dışında Kalan Sürelerde Öğrencilerimiz Nöbetçi Öğretmen Eşliğinde Nöbet Sınıfında Durur.

Kurumumuzda; okul öncesi öğretmeni, değerler eğitimi öğretmeni, branş öğretmenleri, aşçı, çocuklarımıza öz bakımlarında yardımcı olacak ablalar ve yönetim kadrosu bulunmaktadır.

Okulumuzda Saat 09.00 Kahvaltı, 12.00 Öğle Yemeği, 15.00 İkindi Kahvaltısı Olmak Üzere Üç Öğün Şeklinde Uygulama Yapılmaktadır. Yemek Listemiz Çocukların Bağışıklık Sisteminin Güçlendirilmesinin Arz Ettiği Öneme Göre Ayarlanmıştır.

Çocuklarımız Yemek Yerken Olumlu Örneklemeler Ve Daha Önce Yapılan Öz Bakım Becerilerine Yönelik Beceriler İle Yemeğini Kendisi Yemesi Konusunda Öğretmenlerimiz Tarafından Teşvik Edilecektir.3 Yaş Grubu Öğrencileri İçin İlk Aylarda Öğretmenlerimiz Yeme Konusunda Da Çocuklarımıza Yardımcı Olacaklardır.

Hayır, Kesinlikle Zorlanmayacak Fakat Çocuğumuza Yemeğin Tadına Bakması, Beğenirse Yemesi, O Besinin Kendisine Olan Yararı Anlatılarak Yemesi Yönünde Teşvik Yapılacaktır.

Okulumuz Her Grubun Okul Öncesi, Değerler Eğitimi Başta Olmak Üzere O Ay İçinde Yapacağı Bütün Çalışmaları Ve Yemek Menüsünü Ayın İlk Pazartesi Günü Sizlere Whatsapp Üzerinden Pdf Olarak Gönderilecektir.

Okulumuzda Haftanın Bir Günü Pedagogumuz Bulunmaktadır.

Sınıf Öğretmenlerimiz Sınıf İçerisinde Güvenliğin Sağlanması Ve Etkinliklerin Yapılmasından Sorumlu Olduğu İçin Gün İçerisinde Bildirmek İstediğiniz Durumları Okul İçerisinde Bulunan Sekretaryaya Bildirebilirsiniz. Öğretmenimiz Bu Konuyu Sekretaryadan Öğrenir, Oluşturduğu Müsait Bir Zamanda Sizler İle Telefon Görüşmesi Yapar.

Öğrencimizin Ateşli Olduğu, Bulaşıcı Hastalık Riski Taşıdığı, Grip, İshal, Göz Nezlesi Vb.Durumlarda Okula Gelmesi Diğer Çocukları Riske Atacağından Evde Kalarak Hstalık Süresince Dinlenmesi Ve Okula Gelmemesi Gerekmektedir.

Okulumuzda Sağlık Personeli Bulunmadığı İçin Okula İlaç Kabul Etmemekteyiz. Mutlaka Verilmesi Gereken İlaç, Ebeveyn Tarafından Okula Gelerek Verilebilir. Saatli Olan Antibiyotik Vb. İlaçların Evde Bulunan Saatlere Göre Ayarlanması Ve Tarafınızdan Çocuğa Verilmesi Hem Onun Hem De Diğer Öğrencilerin Sağlığı Açısından Önemli Ve Gereklidir.

Öğrencimiz Anne Baba Harici Üçüncü Bir Kişi Tarafından Alınacaksa Okula Mutlaka Bilgi Verilmelidir. Gelecek Olan Kişinin İsim Ve Soy İsmi Mutlaka Bildirilmelidir.

Okulumuzda Hassas Olduğumuz Konulardan En Önemlisi Çocuklarımızın Yediklerinin Helal, Taze Ve Temiz Olmasıdır. Et Ve Tavuk Ürünlerimiz Kesinlikle Herhangi Bir Market, Kasap Vb. Satış Yerlerinden Alınmaz. Et Ve Tavuk Ürünlerimiz Akdeniz Toros Gıda Dan Alınmaktadır. Aşağıdaki Linkten Et Ve Et Ürünleri Hakkında Bilgi Alabilir, Hassasiyetimizin Nedenini Öğrenebilirsiniz.