MUTLU VELİLER

Ahmet Eryılmaz / Mühendis

17-09-2022 19-55-40

Öncelikle okul öncesi eğitim tüm ailelerin hepimizin çok önemsediği bir konu. Bizde ilk başlarda bölgedeki okulları gezdik hiçbirinde böyle bir samimiyet böyle bir düzen tertip, eğitim öğretim anlayışı olan hiç bir okulla karşılaşmadık. Yemeği yapan teyzelerine, okulun temizlik düzenini sağlayanlara, başta evlatlarimizin öğretmenleri ve bu düzeni sağlayan okulu ticarethane değil de ilim bilim yuvası çizgisine getiren yöneticilere teşekürler... Başarılarınızın devamını dilerim

Kerim K. / Sağlık Memuru

29-04-2023 13-43-39

Çocuğumuzun sizinle birlikte eğitim almaya başlamasıyla birlikte onun hayatındaki değişimi görmek bizi çok mutlu ediyor. Siz sadece bir öğretmen değilsiniz, aynı zamanda bir rehber ve arkadaşsınız. Çocuklarınızla olan ilişkiniz gerçekten örnek alınacak düzeyde ve çocuğumuz sizinle birlikteyken her zaman mutlu ve güvende hissediyor. Sizin öğrencilerinize karşı olan tutumunuz ve çocuklarla iletişiminiz gerçekten takdire şayan. Çocuklarınızın özgüvenlerini artırmak için yaptığınız aktiviteler ve öğretim teknikleri harika. Çocuğumuz, sizinle geçirdiği zamanın her anından keyif alıyor ve her gün okula gitmek için sabırsızlanıyor. Siz ve tüm okul personeli, her zaman çocuklarımızın güvenliği ve iyi olması için ellerinden geleni yapıyorlar ve bu bize büyük bir rahatlık ve mutluluk veriyor. Sizlerin sayesinde çocuğumuzun hayatındaki olumlu değişimleri görmek bizim için büyük bir zevk. Teşekkür ederiz, sevgili öğretmenimiz. Siz gerçekten harika bir insansınız ve bizim için çok önemlisiniz.

ÖMER FARUK YAVÇIN / BÜRO MEMURU

01-05-2024 13-19-53

Kıymetli değerli öğretmenlerim ve şirket yönetim kurulumuz öncelikle verdiğiniz emeğin asla boşa gitmediğini daha çok öğrenci ve velilerini ulaşma temennilerim ile teşekkürlerimi sunarım evladımın aldığı eğitim küçük olmasına rağmen basit bir husus gibi gözükse de ayakta su içilmeyeceğini küçük yaşta sizlerin eğitimi sayesinde idrak edip tatbik ede biliyor. bu bir örnekleme idi bunun gibi nice örnekler var biz anne ve babaların veremediği daha nice usul ve adapları kendisi yaşayarak öğreniyor ve hayatında tatbike başlıyor onun için emeğinizin karşılığı dünyevi olarak alsanız da rabbim ahirette fazlasını ihsan etsin selam ve hürmetler

Üzeyr Y. / Memur

02-05-2024 16-30-48

*Bir neslin ihyası kötülerin imhası ile değil, yeni neslin eğitim ve terbiyesi ile mümkümdür* düsturu ile yeni nesil olan minik yavrularımıza en değerli zamanı olan bu yaşlarda en değerli ilimleri, ahlaki hususları, edebi, adabı öğreterek ne büyük bir hizmete vesile olduğunuzun farkındayız.. Bugünün küçüğü olan yavrularımız yarının büyüğü olacaktır. Bugün ne öğrendilerse yarın onları hayatlarında tatbik edecekler, diğer insanlara yön vereceklerdir. Bu mühim vazifede emeği geçen, gecesiyle gündüzüyle çalışıp çabalayan siz değerli eğitimcilere canı gönülden teşekkür eder, dünya ve ahiret saadetler dileriz.

YORUM EKLEYİN